Vi inviterer til en helt spesiell jubileumsmeny i anledning vårt 25-årsjubileum. .

Jubileumsmeny

Fredag 31. oktober og lørdag 1. november, fra kl. 16.00 til 22.00, serverer vi en 3-retters som hyller huset, maten og menneskene som har vært med oss på reisen gjennom et kvart århundre.
Book bord for denne helgen under, og noter i bookingen at dere ønsker jubileumsmenyen.

Booking

3 -retters

Forrett

Tapas tallerken

Manchego og rabel oveja

Serrano og chorizo

Bacon surrede dadler

Chili og hvitløks marinert scampi

Marinert oliven

Focaccia og aioli

(Allergener: melk, egg, sennep, skalldyr)

Hovedrett

Ovnsbakt kveite med persillepanko,
rotgrønnsaker, kantarell og hvitvinssaus
(Allergener: fisk, hvete, melk)

Dessert

Crème brûlée med bringebær og bjørnebær
(Allergener: melk, egg)

3-retter

Kr 399,- per person

Vinpakke

3 gl. 299,- per person

Alkoholfritt

Kr 160,- per person