
Vi inviterer til en helt spesiell jubileumsmeny i anledning vårt 25-årsjubileum. .
Jubileumsmeny
Fredag 31. oktober og lørdag 1. november, fra kl. 16.00 til 22.00, serverer vi en 3-retters som hyller huset, maten og menneskene som har vært med oss på reisen gjennom et kvart århundre.
Book bord for denne helgen under, og noter i bookingen at dere ønsker jubileumsmenyen.
3 -retters
Forrett
Tapas tallerken
Manchego og rabel oveja
Serrano og chorizo
Bacon surrede dadler
Chili og hvitløks marinert scampi
Marinert oliven
Focaccia og aioli
(Allergener: melk, egg, sennep, skalldyr)
Hovedrett
Ovnsbakt kveite med persillepanko,
rotgrønnsaker, kantarell og hvitvinssaus
(Allergener: fisk, hvete, melk)
Dessert
Crème brûlée med bringebær og bjørnebær
(Allergener: melk, egg)
3-retter
Kr 399,- per person
Vinpakke
3 gl. 299,- per person
Alkoholfritt
Kr 160,- per person